Wie is Natascha Kleyn

Mijn naam is Natascha Kleyn, 46 jaar en eigenaar van  Natascha Kleyn Communicatie & Advies. Als enthousiaste communicatieadviseur met ruim 10 jaar ervaring weet ik als geen ander hoe belangrijk communicatie is. In de afgelopen jaren werkte ik samen met veel organisaties en bedrijven. U kunt mij benaderen voor een strategisch advies. Maar ook operationeel ben ik breed inzetbaar. Ik hou ervan om aan te pakken. Hands-on is mijn mentaliteit, samenwerken en verbinden mijn passie.

Samenwerken

De ander communicatiever maken, dat is waar mijn vak om draait. Adviseren, met de ander meedenken en vooral samenwerken, daar word ik blij van. Met als doel natuurlijk het middel zo neer te zetten dat de doelgroep de boodschap ook daadwerkelijk beleeft zoals deze bedoeld is.

Communiceren en van elkaar leren is naar mijn idee ook verbinden. Leuk om te horen wat u van mijn website vindt. Als ondernemer wil ik me graag blijven ontwikkelen. Ik nodig u dan ook van harte uit een boodschap voor mij achter te laten op deze pagina.

Kopje koffie

Zullen we kennismaken? Ik kom graag eens bij u langs voor een kop koffie en een goed gesprek. Wanneer u zorgt voor de koffie, dan zorg ik voor de koekjes. U bent ook van harte welkom op mijn kantoor in Schijndel. Die koekjes krijgt u sowieso!

Graag tot ziens.

Hartelijke groet,

Natascha Kleyn

Als je doet wat je leuk vindt, hoef je

nooit te werken – Gandhi

Naar de blog