Bewonerscommunicatie

Na 15 jaar ervaring in de corporatiesector weet ik als geen ander hoe belangrijk bewonerscommunicatie is. Bij bewonerscommunicatie spelen altijd meerdere belangen een rol. En iedere partij communiceert op een geheel eigen manier. Een gedegen communicatieplan, toegespitst op deze specifieke doelgroep, is cruciaal voor het laten slagen van elk project.

Bent u op zoek naar een projectmanager die weet wat bewonerscommunicatie is? Die de touwtjes in handen heeft en tegelijkertijd de communicatielijn met de bewoners bewaakt? Neem dan contact op met Natascha Kleyn Communicatie & Advies. In de afgelopen jaren heb ik mezelf ontwikkeld tot een ervaren communicatieprofessional met een grote passie voor samenwerken en verbinden. Want verbinden dat is waar het bij bewonerscommunicatie om draait. De taal spreken van elke partij. Vaak is het resultaat afhankelijk van de persoon die u er verantwoordelijk voor maakt. Coordineren, aansturen, adviseren maar vooral goed luisteren en samenwerken zijn factoren die u van mij mag verwachten. Ik begeleid het hele proces van bewonerscommunicatie, van advies tot uitvoering. Van een persoonlijk gesprek tot het inrichten van een modelwoning, ik neem het van u over!

Natascha Kleyn Communicatie & Advies aan het woord in het magazine Corporatiebouw.

Doel bereiken

Bij bewonerscommunicatie heeft elke partij zijn eigen belang. Maar allemaal met hetzelfde doel: De bewoners laten beschikken over een fijne woning! Samenwerken en alle neuzen dezelfde kant op is essentieel om het dit doel met elkaar te bereiken. Natascha Kleyn helpt en adviseert u graag bij het bereiken van dit doel. Ik neem de verantwoordelijk op me voor het coordineren en begeleiden van het project rondom bewonerscommunicatie. Empatisch en sociaal zijn maar ook afspraak is afspraak, zijn eigenschappen die u hierin van  mij mag verwachten.

Contact

Ik realiseer me terdege dat het project vaak snel van start moet. Wees gerust, na jarenlang werkzaam te zijn geweest in de corporatiesector ken ik doelgroep als geen ander. Een lange inwerkperiode heb ik niet nodig, ik kan zo instappen en uw project draaien. Wilt u eens met mij sparren over wat ik voor u kan betekenen in bewonerscommunicatie? Neem gerust contact op met Natascha Kleyn Communicatie & Advies, bel 06 – 55 826 730 of mail info@nataschakleyn.nl. Onder het genot van een kopje koffie bepalen we samen uw plan van aanpak.

Talent krijgt pas waarde, als je het benut

Naar alle diensten