Referenties

In de afgelopen jaren werkte ik met veel bedrijven samen. Om u een beeld te schetsen van mijn persoonlijke vaardigheden en werkstijl heb ik een aantal van deze samenwerkingspartners gevraagd u een kijkje te geven achter de schermen van Natascha Kleyn Communicatie & Advies.

Natascha is fris, hedendaags, optimistisch, vol ideeën en een goede sparringpartner

Marcel Meulen

Natascha is een gedreven vakvrouw met een moderne kijk op communicatie

Marco Schoofs, de Werkende Strategie

Natascha denkt kritisch mee, is proactief en heeft een echte hands-on-mentaliteit.

Inge Huisman, St. Joseph

Marcel Meulen, directeur-bestuurder Huis & Erf

Ik heb jarenlang samengewerkt met Natascha en nog steeds. Kernwoorden die wat mij betreft bij Natascha horen zijn: fris, hedendaags, optimistisch, vol ideeën en een goede sparringpartner.

Marco Schoofs, strategiepartner bij de Werkende Strategie

Ik omschrijf Natascha graag als een gedreven vakvrouw met een moderne kijk op communicatie! Natascha verstaat de kunst van het goed luisteren naar de wensen van haar opdrachtgevers en dat vertalen naar handzame oplossingen in de communicatie.

Of het nu gaat om een organisatievisie op communicatie, een uitgewerkt communicatieplan of concrete communicatiemiddelen. Natascha kan meepraten vanaf de strategische uitgangspunten tot en met de praktische invulling! Daarbij houdt ze nauw de beoogde doelgroep in het vizier.

Natascha doet haar werk op een innemende manier, met veel drive en energie. Haar positieve karakter en het sterk organiserend vermogen maakt dat het fijn werken is met Natascha. Daar komen haar vindingrijkheid, creativiteit en flexibiliteit in het openstaan voor ideeën en suggesties nog bij. Natascha kiest vaak voor iets ‘nieuws’ en dat valt op. Ze opereert door de gehele organisatie, van directie en management tot op de werkvloer. Daarbij is ze altijd duidelijk en maakt verwachtingen waar!

Inge Huisman, Communicatieadviseur St. Joseph Boxtel

Natascha is een harde werkster. Ze denkt kritisch mee, is proactief en heeft een echte hands-on-mentaliteit. Ik heb diverse projecten met haar gedraaid en in alle gevallen was de samenwerking erg prettig. Korte lijntjes, goed overzicht en flexibiliteit in de uren inzet. En in het communicatie vak is dat laatste erg belangrijk. Zaken gebeuren nu eenmaal ad hoc en daar moet je op inspelen. Dat doet Natascha als geen ander. Ze staat achter haar werk, achter haar taak en zet zich daar volledig voor in. Het is een feestje om met haar samen te werken!

Wees zelf de verandering die je in de wereld wilt zien gebeuren – Gandhi

Neem contact op