Communicatie & Advies

Communicatie is de smeerolie binnen uw organisatie en daarbuiten. Communiceren zonder heldere boodschap of doel is vaak een losse flodder. Natascha Kleyn Communicatie & Advies helpt u graag uw huidige communicatieaanpak te analyseren en samen met u te kijken naar een manier die aansluit bij uw doelgroep.

Een communicatieadvies, voor u op maat gemaakt is vaak de uitkomst van een eerste analyse. Hoe bereikt u de doelgroep en welke middelen zet u daarbij in. In de praktijk blijkt vaak dat een mix van online en offline het meest geschikt is voor uw organisatie of bedrijf. Mijn kracht ligt in het volledig ontzorgen van u, als klant. Van advies tot implementatie, van communicatieplan tot websitetekst.

Communicatie advies

Strategisch advies

U wilt de organisatiedoelen terugzien de communicatieaanpak? Dan heeft u wellicht behoefte aan een advies op strategisch niveau. Ook daarvoor kunt u bij mij terecht. Samen met u ga ik op zoek naar het antwoord op de vraag, hoe wilt u zich positioneren en hoe kan communicatie hieraan een bijdrage leveren? In een strategisch advies is het belangrijk te analyseren waar uw organisatie voor staat en wat uw organisatie wil bereiken

Maatwerk

Een communicatieadvies, voor u op maat gemaakt is vaak de uitkomst van een eerste analyse. Hoe bereikt u de doelgroep, welke middelen zet u daarbij in. In de praktijk blijkt dat een mix van online en offline het meest geschikt is voor uw organisatie. Mijn kracht ligt in het volledig ontzorgen van u, als klant. Van advies tot implementatie, van communicatieplan tot websitetekst

Contact

Wilt u onderzoeken of u huidige communicatieaanpak wel wat nieuw elan kan gebruiken? Natascha Kleyn Communicatie & Advies denkt graag met u mee.

Bel 06 – 55 826 730 of mail info@nataschakleyn.nl.

Start with why – Simon Sinek

Naar alle diensten