Evenementen

Communicatie en evenementen, dat lijkt misschien een ongewone combinatie. Maar niets is  minder waar! Een evenement is immers ook een vorm van communicatie. U wilt tenslotte uw boodschap ventileren aan de doelgroep in de vorm van een evenement.

In de praktijk blijkt het organiseren van een evenement vaak veel meer werk dan u vooraf had ingeschat. Geen paniek! Natascha Kleyn Communicatie & Advies neemt graag de organisatie van uw evenement over. Van uitnodiging tot evaluatie, van persbericht tot bedankkaart. En alles wat daartussen zit.

Uw evenement

Samen met u kijk ik naar het meest geschikte evenement voor uw boodschap. Dat kan varieren van een open dag tot een seminar. Het moet vooral passen bij de boodschap en de doelgroep. In deze tijd van meer doen met minder weet ik als geen ander dat budgetbewaking hierin van groot belang is.

Contact

Maatwerk is voor mij vanzelfsprekend bij het organiseren van een evenement. Samen gaan we voor hetzelfde doel, een professioneel georganiseerd evenement. Bent u benieuwd wat Natascha Kleyn Communicatie & Advies voor uw evenement kan betekenen, bel 06 – 55 826 730 of mail info@nataschakleyn.nl.

Een dag zonder lach, is een verloren dag

Naar alle diensten