Bedankt 2015, hallo 2016!

By 24 december 2015 januari 23rd, 2017 Blog

IMG_0243Bedankt 2015, hallo 2016!

December is voor mij meestal zo’n maand waarin weemoed zo nu en dan hoogtij viert. Herkenbaar? Voor de meeste mensen vast wel. Maar dit jaar voelt de decembermaand echt totaal anders voor mij! De lampjes in onze kerstboom lijken harder te schitteren dan andere jaren. De gerechten in de reclamefolders zien er nog voortreffelijker uit dan vorig jaar. Zelfs de jaarlijkse kerstboodschappen deren me niet. En daar wil ik u voor bedanken!

Mij bedanken? Waarom dan? Ik hoor het u denken. Ik zal het uitleggen. Het is u vast niet ontgaan dat ik een aantal weken geleden de stap naar het eigen ondernemerschap heb gezet. Ik mocht de laatste weken keer op keer uitleggen wat een communicatie-adviseur zoal doet. En blijkbaar heb ik menigeen ervan weten te overtuigen dat communicatie de smeerolie is voor elk bedrijf.

Het ziet ernaar uit dat ik in 2016 bedrijven ga helpen met het opnieuw inrichten van de website en de daarbij behorende teksten. Ik mag bedrijven ondersteunen bij hun interne communicatie. “Intern beginnen is extern winnen”. Ook mijn expertise in het organiseren van evenementen bleef niet onopgemerkt. En ondertussen neem ik interviews af bij leuke ondernemers voor de regionale weekbladen om er vervolgens mooie artikelen van te schrijven.

Kortom, waar ik een aantal weken geleden nog twijfelde over die eerste indruk. Denk ik nu voorzichtig te mogen concluderen dat mijn elevator pitch toch eigenlijk best duidelijk is! Ik mag in 2016 dingen gaan doen waar ik echt blij van word. Dromen, durven, doen is een van de spreuken op mijn website die ik waar heb mogen maken. Dit had ik een jaar geleden, tijdens diezelfde donkere dagen voor Kerst niet durven dromen! But, I did it!

En zoals het een goede communicatie-adviseur betaamt geef ik nog graag een advies voor 2016. Blijf vooral met elkaar in gesprek en zoek naar verbindingen, communicatie is de bron van verder komen. Ik wens u fijne dagen en een communicatief 2016!

8 Comments